Parelsieraden

In deze exclusieve collectie ziet u zowel klassieke sieraden als meer gewaagde en unieke exemplaren, allen uitgevoerd in 18 karaat goud. Word verliefd op de mooie parels in alle vormen en maten met alle kleuren van de regenboog!Hanger barokparel

Hanger barokparel

Barokparel met prachtige kleuren en glans, aan een 18 karaat geel gouden oog.

Deze parel spreekt voor zich, zo mooi! Het heeft geen voor- of achterkant want beide zijden zijn heel mooi om te zien.

Grootte: 25 (!) x 17 mm

Geleverd aan mooi 18 karaat geel gouden ketting (50cm).

UNIEK exemplaar!

€895,-

Parel (zoetwater) oorknopjes

Parel (zoetwater) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met zoetwater parel.

Door de eenvoud maar absolute elegantie van de glanzende zoetwater parel gezet op 18kt geelgoud, past deze oorknop bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Van casual naar het werk tot een prachtig romantische bruid.

Grootte: 4 mm

€195,-

Parel (keshi) oorknopjes

Parel (keshi) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met keshi parel.

Wat gewaagder dan de ronde zoetwater parel oorknopjes zijn deze keshi parel oorknopjes. Prachtig van kleur en speels van vorm. Geen enkele keshi parel is hetzelfde. Het was dus even zoeken naar deze paartjes die elk uniek zijn!

Grootte: +/- 6 - 9 mm

1 t/m 6 van links boven naar rechts onder (nr 6 niet meer beschikbaar)

€195,-

Oorsieraden met toermalijn en parel

Oorsieraden met toermalijn en parel

Eenvoudige maar prachtige 18 karaat gouden oorsieraden gezet met roze toermalijn en roze zoetwaterparel.

€545,-

Oorsieraden barokparel met saffier

Oorsieraden barokparel met saffier

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparel en korund (saffier).

Deze exclusieve oorsieraden spreken voor zichzelf. Elke vrouw heeft wel iets dat in deze oorbellen terug te zien is; Stijlvol, gewaagd, authentiek, romantisch, classy, kleurrijk, glansrijk!

Saffier, in roodoranje, blauwgroen en paars, gezet in 18 karaat geel goud, is gecombineerd met een paars en perzikkleurige glansrijke barokparel waarin ook groen en roze schitteren. Twee totaal verschillende oorbellen en toch weer niet. De saffieren zijn in dezelfde kleurvolgorde in beide oorsieraden gezet en de kleuren komen terug in de parel.

Grootte parel: 20 x 14 mm

UNIEK exemplaar!

€1195,-

Oorsieraden barokparel met toermalijn

Oorsieraden barokparel met toermalijn

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparels en roze en groene toermalijn.

Gewaagder dan klassiek vanwege de asymmetrie in deze oorsieraden! Twee prachtige barokparels, waarvan er nooit 2 exact hetzelfde zijn, gecombineerd met een roze toermalijn die op de parel ligt en een groene toermalijn die onder de parel hangt voor het speelse effect. Het roze van de toermalijn zie je duidelijk terug in de parels en als je goed kijkt zie je ook de groene kleur van de toermalijn in de parels terug.

Grootte parels: 24 x 15 mm

UNIEK exemplaar!

€1295,-

Parelarmband met diamant

Parelarmband met diamant

18 karaat geel gouden armband met zoetwaterparels en champagne kleurige 0,02ct diamant.

Deze parelarmband, in klassieke vorm, valt op door de glanzende pastelkleurige zoetwaterparels en een 0,02ct diamant in champagne kleur prachtig passend bij de kleur van de parels. De armband is met zachtroze zijde geknoopt en valt soepel om de pols.

Deze armband combineert prachtig met de parel oorknopjes. Een mooie set voor een bruid!

€475,-

Sieraad in opdracht gemaakt

zoetwaterparels tahitiparel barokparel keshiparel druppelparel
Alle parels weergegeven op de foto zijn beschikbaar voor een op maat te maken parelsieraad. Naast deze parels heb ik nog diverse op voorraad!
Ronde zoetwaterparels voor bijvoorbeeld een op zijde geknoopte armband of parelcollier, grote barokparels te combineren met edelstenen voor een mooie barokparel hanger of voor een paar statement oorsieraden zoals hierboven, een tahitiparel voor op een ring, pareldruppels voor oorbellen of glanzende keshiparels voor pareloorknopjes, een parelarmband of ander uniek parelsieraad. Het kan allemaal!

Alle sieraden worden door mij, samen met u, ontworpen! Bij de parel(s) worden de juiste edelstenen uitgezocht en het sieraad wordt met liefde gemaakt en vakkundig afgewerkt. 

Heeft u al een idee wat u zou willen? Bent u op zoek naar bruidssieraden of een sieraad voor een jubileum? Of bent u helemaal weg van een van deze parels maar heeft u juist geen idee wat er mogelijk is? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!Meer informatie aanvragen

Overige sieraden bekijken