Parelsieraden

In deze exclusieve collectie ziet u zowel klassieke sieraden als meer gewaagde en unieke exemplaren, allen uitgevoerd in 18 karaat goud. Word verliefd op de mooie parels in alle vormen en maten met alle kleuren van de regenboog!


Parelhangers

 

Oorsieraden


Parelarmbanden


Sieraad in opdracht gemaakt

zoetwaterparels tahitiparel barokparel keshiparel druppelparel
Alle parels weergegeven op de foto zijn beschikbaar voor een op maat te maken parelsieraad. Naast deze parels heb ik nog diverse op voorraad!
Ronde zoetwaterparels voor bijvoorbeeld een op zijde geknoopte armband of parelcollier, grote barokparels te combineren met edelstenen voor een mooie barokparel hanger of voor een paar statement oorsieraden, een Tahiti parel voor op een ring, pareldruppels voor oorbellen of glanzende Keshi parels voor pareloorknopjes, een parelarmband of ander uniek parelsieraad. Het kan allemaal!

Alle sieraden worden door mij, samen met u, ontworpen! Bij de parel(s) worden de juiste edelstenen uitgezocht en het sieraad wordt met liefde gemaakt en vakkundig afgewerkt. 

Heeft u al een idee wat u zou willen? Bent u op zoek naar bruidssieraden of een sieraad voor een jubileum? Of bent u helemaal weg van een van deze parels maar heeft u juist geen idee wat er mogelijk is? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!Meer informatie aanvragen