Algemene collectie


Hangers / Colliers

VERKOCHT Collier met opaal

VERKOCHT Collier met opaal

Eigenlijk heeft dit collier geen voor of achterzijde. Beide zijden zijn met evenveel zorgvuldigheid gecreëerd met 14kt goud en zilver.

Het collier is hand'geweven' met fijnzilverdraad en vervolgens bewerkt tot een glanzend koord waaraan de hanger is opgehangen. Het fijnzilveren collier, passend in de Glacier Collectie, is volledig met geel goud afgewerkt.

De ene zijde is wat robuust zodat dit mooi afsteekt tegen de prachtige rosecut geslepen welo opaal. Zowel de opaal als de blauwe saffiertjes en de grotere spinel zijn in geel goud gezet.

De andere zijde van de hanger heeft het verfijnde uitgezaagde goudlokje patroon dat gezwart is en met 14kt goud is omlijst. Beide saffiertjes (in geel en roze) zijn in geel goud gezet.

Prijs: €2295,-

Beer "3D puzzel"

Beer "3D puzzel"

Dit berenkopje, van 1,5cm (!), is uitgevoerd als een 3D puzzel. Stukjes plaatzilver zijn op zo een manier uitgezaagd dat ze in elkaar passen en dit unieke beertje vormen. Het beertje is in elkaar gesoldeerd en niet uit elkaar te halen. Geen échte puzzel dus meer maar daarom niet minder mooi!

Het berenkopje is uitgevoerd in zilver dat gematteerd en gezwart is. De neus en het ophangoogje zijn 14 karaat goud.

€395,- excl. ketting.

€895- incl. bijpassend 14 karaat gouden ketting, 45cm.

Ringen

(onder aan de pagina 2 filmpjes)

(onder aan de pagina 2 filmpjes)

Ring met Diamant

Ring met Diamant

Op deze zilveren ring, met een heel klein snufje goud, is een mooie structuur aangebracht die zwart is geoxideerd voor een wat stoerder uiterlijk wat perfect past bij de imperfectie van de diamant. De groen gele diamant (0,66ct) is zo gezet dat de culet van de diamant heel mooi te zien is.

De diamant gedraagt zich als een soort kameleon. Binnen, met weinig licht, is deze donker van kleur en meer groenig. Bij natuurlijk licht krijgt de diamant wat sprankel en is hij groen gelig van kleur. Zodra er fel licht op schijnt gaat de diamant fluoriseren in geel (zoals op de foto).

Een zeer bijzonder exemplaar!

Maat 18,5

Prijs: €925,-

Ring met muis

Ring met muis

De ring is van zilver maar er is 14kt geel goud op gesmolten als aanvulling op het grote stukje kaas (een rosecut geslepen gele saffier). Het muisje is een zoetwater parel met 2 echte diamantjes als oogjes.

€645,- mt 18,5

Ring met muziekballetje

Ring met muziekballetje

Zilveren ring, met structuur en gezwart, met daarop een glanzend balletje met prachtig "twinkeltje".

Zie video Onder aan deze pagina staat een korte video die het geluid laat horen. Zet het geluid hard om het zachte twinkeltje te horen!

Maat 18

Prijs: €245,-

Armbanden

Zilveren bloemenarmband

Zilveren bloemenarmband

Vrolijke zilveren bloemen armband afgewerkt met bedels van een bij, een lieveheerbeestje en 2 bloemetjes. Het vlindertje is de sluiting.

€195,-

Oorsieraden

Zilveren oorketting met druppelparel

Zilveren oorketting met druppelparel

Zoetwater pareldrupels aan een oorkettinkje.

Prijs: €50,-

Oorknopjes

Oorknopjes

Zilveren oorknopjes met een streepje goud.

+/- 10x8mm

Prijs: €55,-

Oorhangers

Oorhangers

Speelse maar, door de aangebrachte structuur, stoere oorbellen in zilver.

€75,-