Parel oorsieraden

"Muis met kaas"

"Muis met kaas"

14 karaat gouden oorsieraden. De muis bestaat uit een zoetwater parel, een gesmede staart uit goud en 2 toermalijn oogjes. De "kaasjes" (natuurlijke saffieren) zijn gezet in goud. Door de open achterkant valt het licht door de saffieren heen voor extra schittering.

Prijs: €1795,-

"Galaxy"

"Galaxy"

18 karaat geel gouden oorsieraden met Tahiti parel en korund (saffier)

14 kleurrijke saffiertjes zijn verwerkt in deze asymmetrische oorsieraden. De "spacy" kleuren van de Tahiti parel maken het helemaal af.

€1495,-

Oorsieraden barokparel met saffier

Oorsieraden barokparel met saffier

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparel en korund (saffier).

Deze exclusieve oorsieraden spreken voor zichzelf. Elke vrouw heeft wel iets dat in deze oorbellen terug te zien is; Stijlvol, gewaagd, authentiek, romantisch, classy, kleurrijk, glansrijk!

Saffier, in roodoranje, blauwgroen en paars, gezet in 18 karaat geel goud, is gecombineerd met een paars en perzikkleurige glansrijke barokparel waarin ook groen en roze schitteren. Twee totaal verschillende oorbellen en toch weer niet. De saffieren zijn in dezelfde kleurvolgorde in beide oorsieraden gezet en de kleuren komen terug in de parel.

Grootte parel: 20 x 14 mm

Prijs: €1095,-

Oorsieraden barokparel met toermalijn

Oorsieraden barokparel met toermalijn

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparels en roze en groene toermalijn.

Gewaagder dan klassiek vanwege de asymmetrie in deze oorsieraden! Twee prachtige barokparels, waarvan er nooit 2 exact hetzelfde zijn, gecombineerd met een roze toermalijn die op de parel ligt en een groene toermalijn die onder de parel hangt voor het speelse effect. Het roze van de toermalijn zie je duidelijk terug in de parels en als je goed kijkt zie je ook de groene kleur van de toermalijn in de parels terug.

Grootte parels: 24 x 15 mm

Prijs: €1295,-

Oorsieraden met toermalijn en parel

Oorsieraden met toermalijn en parel

Eenvoudige maar prachtige 18 karaat gouden oorsieraden gezet met roze toermalijn en roze zoetwaterparel.

Prijs: €545,-

Parel (zoetwater) oorknopjes

Parel (zoetwater) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met zoetwater parel.

Door de eenvoud maar absolute elegantie van de glanzende zoetwater parel gezet op 18kt geelgoud, past deze oorknop bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Van casual naar het werk tot een prachtig romantische bruid.

Grootte: 4 mm

Prijs: €195,-

Parel (keshi) oorknopjes

Parel (keshi) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met keshi parel.

Wat gewaagder dan de ronde zoetwater parel oorknopjes zijn deze keshi parel oorknopjes. Prachtig van kleur en speels van vorm. Geen enkele keshi parel is hetzelfde. Het was dus even zoeken naar deze paartjes die elk uniek zijn!

Grootte: +/- 6 - 9 mm

1 t/m 6 van links boven naar rechts onder (nr 6 niet meer beschikbaar)

Prijs: €195,-