Hangers

Kleine hanger incl ketting

Kleine hanger incl ketting

Grootte: 11x9mm

Goud 14kt 695,-

Zilver €99,-

Bolhanger met zoetwater parels

Bolhanger met zoetwater parels

Zeer verfijnde opengewerkte bolhanger met 2 (+/-4mm) speelse zoetwater parels.

Grootte bol: 15mm

Wilt u de bolhanger liever zonder parels of heeft u liever een mooie edelsteen laat het me weten.

Zilver €495,-

Dubbelzijdige hanger

Dubbelzijdige hanger

Wat is de voorkant?

De ene zijde is elegant! Deze is gevouwen en heeft een met hoogglans opengewerkte helft en geoxideerde matte andere helft.

De andere zijde is kunstzinnig! Deze is gedeeltelijke gereticuleerd (licht reliëf) en geoxideerd en is bewerkt met 24kt goud.

Beide zijden hebben in ieder geval het verfijnde opengewerkte patroon typerend voor de Goudlokje Collectie! Zowel de voor- als achterzijde zijn bezet met een peridoot, één zijde heeft nog een kleine amethist en ook aan de zijkant zie je 3 kleine peridoots zitten.

Grootte: +/- 35x30mm

UNIEK exemplaar

€1095,- Zilver met 24kt goud en edelstenen. Inclusief zilveren ketting.

VERKOCHT Collier met opaal

VERKOCHT Collier met opaal

Een pareltje in de Goudlokje Collectie! Eigenlijk heeft dit collier geen voor of achterzijde. Beide zijden zijn met evenveel zorgvuldigheid gecreëerd met 14kt goud en zilver.

Het collier is hand'geweven' met fijnzilverdraad en vervolgens bewerkt tot een glanzend koord waaraan de hanger is opgehangen. Het fijnzilveren collier, passend in de Glacier Collectie, is volledig met geel goud afgewerkt.

De ene zijde van de hanger heeft het verfijnde uitgezaagde goudlokje patroon dat gezwart is en met 14kt goud is omlijst. Beide saffiertjes (in geel en roze) zijn in geel goud gezet.

De andere zijde is bewust wat robuuster gehouden zodat dit afsteekt van de prachtige rosecut geslepen welo opaal. Zowel de opaal als de blauwe saffiertjes en de grotere spinel zijn in geel goud gezet.

UNIEK exemplaar

€2295,-