Parels

Dat parels niet alleen rond en wit zijn ziet u in deze exclusieve collectie. Word verliefd op de mooie exemplaren in alle vormen en maten en in alle kleuren van de regenboog!

In deze collectie ziet u zowel klassieke sieraden als meer gewaagde en unieke exemplaren maar allen uitgevoerd in 18karaat goud en meestal uitgevoerd met edelstenen.


Afhankelijk van het sieraad zal deze geleverd worden in een bijpassend sieradendoosje dan wel een prachtige zijde verpakking. Mocht u een voorkeur hebben kunt u dat aangeven.Parel (zoetwater) oorknopjes

Parel (zoetwater) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met zoetwater parel.

Door de eenvoud maar absolute elegantie van de glanzende zoetwater parel gezet op 18kt geelgoud, past deze oorknop bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Van casual naar het werk tot een prachtig romantische bruid.

Grootte: 4 mm

€195,-

Parel (keshi) oorknopjes

Parel (keshi) oorknopjes

18 karaat geel gouden oorknopjes met keshi parel.

Wat gewaagder dan de ronde zoetwater parel oorknopjes zijn deze keshi parel oorknopjes. Prachtig van kleur en speels van vorm. Geen enkele keshi parel is hetzelfde. Het was dus even zoeken naar deze paartjes die elk uniek zijn!

Grootte: +/- 6 - 9 mm

1 t/m 6 van links boven naar rechts onder (nr 6 niet meer beschikbaar)

€195,-

Parelarmband met diamant

Parelarmband met diamant

18 karaat geel gouden armband met zoetwaterparels en champagne kleurige 0,02ct diamant.

Deze parelarmband, in klassieke vorm, valt op door de glanzende pastelkleurige zoetwaterparels en een 0,02ct diamant in champagne kleur prachtig passend bij de kleur van de parels. De armband is met zachtroze zijde geknoopt en valt soepel om de pols.

Deze armband combineert prachtig met de parel oorknopjes. Een mooie set voor een bruid!

€395,-

Hanger barokparel

Hanger barokparel

Barokparel met prachtige kleuren en glans, aan een 18 karaat geel gouden oog.

Deze parel spreekt voor zich, zo mooi! Het heeft geen voor- of achterkant want beide zijden zijn heel mooi om te zien. De parel kan op 3 verschillende manieren geleverd worden zodat deze past bij uw stijl en budget.

Grootte: 25 (!) x 17 mm

UNIEK exemplaar!

€235,- Geleverd aan zwart zijde lint (100cm). Dit lint kunt u knopen zoals u wenst. Bijvoorbeeld een vaste knoop of een schuivende knoop.

€340,- Geleverd aan zwart zijde lint (+/-50cm) met 18 karaat geel gouden sluiting.

€860,- Geleverd aan 18 karaat geel gouden ketting (50cm).

Oorsieraden barokparel met korund.

Oorsieraden barokparel met korund.

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparel en korund (saffier).

Deze exclusieve oorsieraden spreken voor zichzelf. Elke vrouw heeft wel iets dat in deze oorbellen terug te zien is; Stijlvol, gewaagd, authentiek, romantisch, classy, kleurrijk, glansrijk!

Korund, in roodoranje, blauwgroen en paars, gezet in 18 karaat geel goud, is gecombineerd met een paars en perzikkleurige glansrijke barokparel waarin ook groen en roze schitteren. Twee totaal verschillende oorbellen en toch weer niet. De edelstenen zijn in dezelfde kleurvolgorde in beide oorsieraden gezet en de kleuren komen terug in de parel.

Grootte parel: 20 x 14 mm

UNIEK exemplaar!

€1195,-

Oorsieraden barokparel met toermalijn

Oorsieraden barokparel met toermalijn

18 karaat geel gouden oorsieraden met barokparels en roze en groene toermalijn.

Gewaagder dan klassiek vanwege de asymmetrie in deze oorsieraden! Twee prachtige barokparels, waarvan er nooit 2 exact hetzelfde zijn, gecombineerd met een roze toermalijn die op de parel ligt en een groene toermalijn die onder de parel hangt voor het speelse effect. Het roze van de toermalijn zie je duidelijk terug in de parels en als je goed kijkt zie je ook de groene kleur van de toermalijn in de parels terug.

Grootte parels: 24 x 15 mm

UNIEK exemplaar!

€1295,-

Opdrachten

Opdrachten

Alle parels weergegeven op de foto zijn beschikbaar voor een op maat te maken sieraad. Naast deze parels heb ik nog een aantal op voorraad.

Heeft u al een idee wat u zou willen? Of bent u helemaal weg van een van deze parels maar heeft u juist geen idee wat er mogelijk is? Maak een afspraak en dan gaan we om de tafel zitten om samen een sieraad te ontwerpen. Klassiek, gewaagd, met een extra edelsteen of diamanten. In ieder geval een uniek sieraad in 18 karaat goud met een prachtige parel!