DONATIE ACTIE

Als u t/m 15 april een actie sieraad koopt krijgt u flinke korting en doneer ik het bedrag (excl btw) aan het Helen Dowling Instituut!

Kijk bij de diverse sieraden welke er mee doen aan deze actie.

Nb van elk sieraad is er 1! Weg = weg. (Uiteraard kan elk sieraad opnieuw gemaakt worden. Dit valt dan echter buten deze actie. Wel geldt de standaard dat ik 5% doneer.)


Deze collectie bestaat uit alleen hartjes en klavertjes!

Tijdens het ontstaan van GoudlokjeDesign wist ik al gauw dat ik iets terug wilde doen voor het Helen Dowling Instituut (HDI). Voor hen die mij zo goed geholpen hebben en van wie ik hoop dat zij nog veel meer mensen kunnen helpen.  Echter zijn zij afhankelijk van donaties om het op de manier te kunnen blijven doen zoals ze dat nu doen. Daarom maakte ik deze collectie. Van ieder verkocht sieraad zal 5% van het bedrag gedoneerd worden aan het HDI.

Alle sieraden  worden geleverd in een kleurig organza zakje.


Hangers


Hangers

 


 Ringen

 


 Oorbellen


 Sets


 Armband