Welkom bijGoudlokje Collectie    Goudlokje  DESIGN


Sieradenontwerpster en maker Kristel van Elderen maakt alle sieraden voor GoudlokjeDesign. Alle sieraden worden van begin (het ontwerp) tot eind (het volledig afgewerkte en gepolijste sieraad) volledig met de hand en met liefde en passie gemaakt. Er wordt waarde gehecht aan natuurlijke materialen (goud, zilver, natuurlijke edelstenen en echte parels) en oude technieken. Ook oog voor detail  en kleur ontbreken niet.

Hieronder vindt u een korte omschrijving van de collecties bij GoudlokjeDesign. Door te klikken op de foto's en/of titels komt u makkelijk op betreffende pagina. 

Droom weg bij de sierlijke Goudlokje collectie, verbaas u over de kleurrijke Parelsieraden, hou van de Hartjes sieraden, laat u verblinden door de Glacier collectie, wees stoer bij de "You Rock!" collectie en ben verrast door de Mokume-gane technieken.


Goudlokje collectie

Parelsieraden

De Goudlokje Collectie staat voor elegantie, verfijndheid en speelsheid. Dit is terug te vinden in de met precisie opengewerkte sieraden, het op een ingenieuze manier werken met de patronen en in de perfecte manier van afwerking.

De Parel Collectie in 18 karaat goud bestaat uit unieke creaties door onder andere gebruik te maken van niet alledaagse, maar prachtige, parels. Op deze manier wil ik laten zien dat parels zowel klassiek als modern gedragen kunnen worden. 

Hartjes sieraden

Overige collecties

Deze Collectie bestaat volledig uit Hartjes! Deze sieraden zijn uitermate geschikt om iemand uw liefde te tonen.

Hier vindt u onder andere de Glacier collectie, "You Rock!", Mokume-gane ringen en bovenstaande opaal collier. Ook in deze collecties vindt u sieraden die u nergens anders vindt. Van chic tot stoer, in goud en zilver, zowel met als zonder edelstenen en/of parels.

Opdrachten

Informatie

Naast de collecties die u op deze site ziet maak ik ook sieraden in opdracht. Klik op de link voor meer informatie over een persoonlijk gemaakt sieraad en voor voorbeelden van reeds gemaakte opdrachten.

GoudlokjeDesign bestaat sinds januari 2020 en is een one women business!

Kristel van Elderen

Goudsmid \ Edelsmid


Mail: info@goudlokjedesign.nl

Telefoon: 06-38015286

Amstelveen


KvK: 77508483

BTW-id: NL003203823B80