Wat zijn Samples?

Samples zijn sieraden in eerste instantie gemaakt om op de nemen in de collectie. Echter blijkt dat ze prachtig zijn maar ik ze net niet goed genoeg vind om in de Goudlokje collectie op te nemen. Dit kan verschillende redenen hebben. Het materiaal waar mee gewerkt is, de dikte van het materiaal of een klein schoonheidsfoutje. Ondanks dit alles zijn het hele mooi sieraden en prachtig om te dragen!

Bij de foto van het sieraad staat de reden waarom het onder "Sample" valt.


Goudlokje collectie Samples

Oorhangers

Oorhangers

Reden van sample: Deze prachtige zilveren vergulde oorhangers zijn 0,5mm dik. In de collectie zullen deze 0,8mm zijn. Tevens laat ik geen sieraden meer vergulden omdat edelmetalen mooi zijn van zichzelf en vergulden daar niets aan toevoegd.

Grootte: 27mm

Prijs: €245,- (normaal €545,-)

Vergulde ring met Opaal

Vergulde ring met Opaal

Reden van sample: De zilveren ring is 1mm dik en 18 karaat geel goud verguld. In de collectie zullen deze ringen 1,5mm dik zijn en alleen uit zilver en/of goud bestaan. De naad van de ring is aan de binnenzijde van de ring licht zichtbaar.

De Opaal in deze ring zal u doen verbazen. Ik kan er naar blijven kijken! Deze heeft prachtige kleuren en kleurt mooi bij het gele goud.

Breedte: 10mm

Ringmaat: 17,5 (Omdat het een brede ring is zult u een iets grotere maat nodig hebben dan uw standaard ringmaat)

Prijs: €245,- (normaal €495,- zilver)